Legler 11811 Fehér emeletes játék babaágy ágyneművel - Kicsi pötty (11811)

Legler 11811 Fehér emeletes játék babaágy ágyneművel - Kicsi pötty (11811)

26 750 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11811 Fehér emeletes játék babaágy ágyneművel - Kicsi pötty (11811)

26 750 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + textil + fém
Nem lány
Méret 50 x 28 x 48 cm
Alsó babaágy magassága 8 cm
Felső babaágy magassága 40 cm
Súly 5,6 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot hófehér és natúr fa színű játék babaágyak külön-külön vagy emeletes ágyként, ágynemű garnitúrával.   Első osztályú emeletes babaágyak!  Ez az emeletes ágy funkciójával és dizájnjával lenyűgöző hatást kelt, letisztult skandináv formájának és finom kialakításának köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik bármely gyerekszobába.   A modern, kifordítható, nem-semleges ágyneműk és a nagyméretű takarók lehetővé teszik, hogy az akár 46 cm-es babák és plüss állatok kényelmesen aludjanak a két külön-külön elhelyezett vagy egymásra rakott kis ágyban.   A két egyszemélyes ágy összekapcsolásával létra jön létre a felső ágy számára az ágyak lábvégében.   A zárható ágyfiókok kiválóan alkalmasak babatartozékok tárolására.
A különösen jó minőségű gyártás, a stabil felépítés, a lekerekített élek és a jól látható natúr fa elemekkel ez a babaágy stílusos játékbútor a gyerekszobában.   Az előre összeszerelt alkatrészek megkönnyítik az összeszerelést.
Ez a fából készült babakocsi a Kicsi pötty terméksorozat része, amely gyönyörű az ismétlődő dizájnelemekkel, az egyszerű formáival és a lenyűgöző színvilággal.   Az egész termékcsoport harmonikus összképet kölcsönöz, és garantálja a hosszú távú játékélményt.   A baba és a szerepjáték-választék elengedhetetlen kelléke. Kicsi Pötty emeletes babaágy kiemelt tulajdonságai: 
  • használható egyedileg elhelyezett ágyakként vagy emeletes ágyként
  • Ágyfiókkal a babatartozékok tárolására
  • Nem-semleges ágynemű
  • Nagyméretű takarók
  • Lekerekített élek és látható natúr fa elemek
  • Babákhoz és plüss állatokhoz 46 cm-ig
  • A skandináv letisztult dizájn, a finom színvilág és a "Kicsi Pötty" bababútor sorozat ismétlődő dizájnelemei harmonikus megjelenést kölcsönöznek neki.
Small foot 11811 Kicsi Pötty emeletes babaágyról készült bemutató videó:   A fehér babaágy erős fából készült. Lapra szerelten szállítjuk. Az összeszerelési útmutató a dobozban megtalálható. Small foot Kicsi Pötty emeletes babaágy elnyerte a "Spiel gut" kitüntetés.  Small foot 11811 fehér fa emeletes babaágy termékjellemzői:  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.