Legler 1158 natúr fa bölcső szív díszítéssel (1158)

Legler 1158 natúr fa bölcső szív díszítéssel (1158)

17 220 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 1158 natúr fa bölcső szív díszítéssel (1158)

17 220 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lány
Méret 56 x 31 x 28 cm
Súly 2,46 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 1158 natúr fa játék bölcső, időtálló stílus és kivitelezés, szív alakú mintával díszítve. Natúr színű, kezelt fa baba bölcső szív alakú mintával. Textil bevonatú alj. Egy hosszú, játszással töltött nap után, ez a gyönyörű, ringató bölcső gondoskodik az éjszakai pihenésről. Ez a fajáték játék babáknak készült.   Ez az rácsos oldalú, lakkozott, natúr fából készült bababölcső a bababútorok klasszikusa!  A baba szülők aktív szerepjátékban ringathatják gyermekeiket Álomországba.
A fejtámlában található szívkivágással és egyszerű formájával ez a bölcső a régmúlt időkre emlékeztet.  Small foot 1158 klasszikus natúr fa bölcső kiemelt tulajdonságai: 
  • Masszív, természetes fából készült klasszikus bababölcső
  • Egyszerű formák szívkivágással a fejtámlában, mint kedves részlet
  • Stabil felépítés, minőségi gyártás
  • Praktikus kiegészítő termék babaszobába
  • Bátorítja az aktív szerepjátékot és edzi a szociális készségeket játék közben
 A bölcsőt lapraszerelten szállítjuk, biztonságos módon. Összeszerelése egyszerű, útmutató ehhez a játék dobozában található. Small foot natúr fa bababölcső szív mintával termékjellemzői:  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.