Legler 11417 Fonott fehér bölcső fodros kelengyével (11417)

Legler 11417 Fonott fehér bölcső fodros kelengyével (11417)

28 670 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11417 Fonott fehér bölcső fodros kelengyével (11417)

28 670 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + textil
Nem lányoknak
Bölcső mérete 49 x 29 x 29 cm
Bölcső matrac mérete 45 x 23 cm
Bölcső magassága 23 cm
Súly 1,79 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11417 fonott bölcső fa talppal, hófehér textil kelengyével játék babáknak. Itt kényelembe helyezhetik magukat a babák!  Ezzel a fából készült bababölcsővel a babákat finoman álomba ringathatják.   A kivehető puha matrac és a könnyű ringatható bölcső lehetővé teszi, hogy a babák gyorsan álomországba libbenjenek.   A fonott kosarat a baba szülők könnyedén átrendezhetik, a színe pedig nagyon jól passzol a filigrán hímzésű anyaghoz.
A gyerekek játékosan tanulják a szabad és kreatív szerepjátékot, amely egyben elősegítik a megfelelő szociális viselkedésformák elsajátítását. Ez a fonott bölcső 49 centiméter hosszú , így a webáruházunkban kapható játékbabák számára is kényelmes fekvést biztosít. A szerepjáték, a babázás során fejlődik a kislányok társas készsége, bővül a szókincsük, empatikusabbá válnak. A játékbabáról való gondoskodásban megélhetik az örömöt. A fából készült bölcsőt lapraszereltem szállítjuk, összeszerelése egyszerű, ehhez útmutató a játék dobozában megtalálható. Small foot 11417 fonott baba bölcső termékismertetője: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.